• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Walden Farms Syrups Walden farms

Walden Farms Syrups Walden Farms

|

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings. De syrups zijn heerlijk door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes!

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect passend in iedere lifestyle

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 4,90

Normale prijs:

€ 4,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Walden Farms Syrups Walden farms

Normale prijs:

€ 4,90
Productinformatie

Walden Farm Syrups - Walden Farm

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings.

De Walden Farms Syrups zijn heerlijk voor op je pannenkoeken, muffins of andere desserts, maar ook perfect door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes! De sauzen van Walden Farms zijn een onbezorgde keuze tijdens je bewuste lifestyle. Dus waar wacht je nog op? Switch van andere merken naar Walden Farms en bespaar jezelf de calorieën!

Kenmerken Walden Farm Syrups:

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Lage energetische waarde
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Laag in koolhydraten en vetten
  • Perfect passend in iedere lifestyle
  • Smakelijke toevoeging aan desserts, pannenkoeken, havermout en ga zo maar door!

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers


Labels

Labels - Walden Farms Syrups

Klantreviews

Walden Farms Syrups Klantreviews

(981 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


14 jun. 2019
Kwaliteit
Lekkere smaak
Lekker met de proteïne pancakes!

12 jun. 2019
Kwaliteit
Lekker, wat dunne substantie
Heerlijke walden farm syrup caramel. Genieten op de pannenkoek. Mijn fles kwam met kapotte dop aan, maar dit werd fantastisch afgehandeld door de klantenservice van body en fit. Binnen enkele dagen had ik een nieuwe fles ontvangen; bedankt!

10 jun. 2019
Kwaliteit
Niet geweldig
Vind er een vrij chemische smaak aan zitten.

9 jun. 2019
Kwaliteit
Heel lekker
WF Syrups zijn echt een aanrader als je wat zoets wil zonder onnodige calorieën. Je proeft walnoten niet heel erg, maar het smaakt naar maple wel

9 jun. 2019
Kwaliteit
Goede smaak zonder al te kunstmatig te smaken
De siroop zou wat dikker mogen zijn maar ik vind het een fijne aanvulling bij mijn pannenkoeken

8 jun. 2019
Kwaliteit
Redelijk van smaak
De smaak is goed het is alleen heel erg vloeibaar waarnaar er veel tussenuit loopt

7 jun. 2019
Kwaliteit
Een goed low calorie alternatief
Los ben ik er niet zo van onder de indruk, maar in combinatie met vlees en warme gerechten is het een erg goed alternatief.

6 jun. 2019
Kwaliteit
Sterke kunstmatige nasmaak
Er zit te veel suikervervanger in dit product, wat een vieze kunstmatige nasmaak in je mond achterlaat. Ik heb het geprobeerd op pannenkoeken en kwark, beide niet voor herhaling vatbaar. Dan liever zonder saus.

5 jun. 2019
Kwaliteit
Beste aankoop ever !!
Heb de pancake siroop en een klein beetje volstaat al om bvb yoghurt meteen een lekkere smaak te geven ! Doe het zelfs in mijn thee, lifesaver.

2 jun. 2019
Kwaliteit
Telkens weer smullen
Zorg dat ik het altijd in huis heb, bij de kwark met bosbessen of een beetje over de smart pudding.

1-10 van 981

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 99

Walden Farms Syrups Combi Deals

  • sluiten Pancake Syrup

    Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en een dieet!
    De enige soort met:
    0 kcal
    0 koolhydraten
    0 vetten
    0 gluten
    0 conserveringsmiddelen
    Natuurlijke smaakstoffen

    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml

Profiteer van 19% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Walden Farms Siropen Fles 1
  • Walden Farms Siropen Fles 2
  • Walden Farms Siropen Fles 3

€ 14,70

€ 11,90