• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Walden Farms Syrups Walden farms

Walden Farms Syrups Walden Farms

|

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings. De syrups zijn heerlijk door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes!

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect passend in iedere lifestyle

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 4,90

Normale prijs:

€ 4,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Walden Farms Syrups Walden farms

Normale prijs:

€ 4,90
Productinformatie

Walden Farm Syrups - Walden Farm

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings.

De Walden Farms Syrups zijn heerlijk voor op je pannenkoeken, muffins of andere desserts, maar ook perfect door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes! De sauzen van Walden Farms zijn een onbezorgde keuze tijdens je bewuste lifestyle. Dus waar wacht je nog op? Switch van andere merken naar Walden Farms en bespaar jezelf de calorieën!

Kenmerken Walden Farm Syrups:

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Lage energetische waarde
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Laag in koolhydraten en vetten
  • Perfect passend in iedere lifestyle
  • Smakelijke toevoeging aan desserts, pannenkoeken, havermout en ga zo maar door!

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers


Labels

Labels - Walden Farms Syrups

Klantreviews

Walden Farms Syrups Klantreviews

(832 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


5 aug. 2019
Kwaliteit
Lekker in de kwark
Ik eet altijd magere kwark met honing, maar wilde wat anders (en calorieloos) proberen. Een lepel in de kwark is zeker genoeg, heerlijk!

11 jul. 2019
Kwaliteit
Heerlijk en een absolute aanrader!
Dit product heb ik aangeschaft omdat ik vaak ahornsiroop gebruik, maar een alternatief zocht met minder calorieën en zonder toegevoegde suikers. Het is heerlijk en ik ga het vandaag weer bestellen.

11 jul. 2019
Kwaliteit
Lekkere syrup in een keer een andere smaak
Lekkere syrup met een originele smaak. Smaakt goed als topping over verschillende maaltijden.

4 jul. 2019
Kwaliteit
Heel lekkere siroop.
Lekker om pannenkoeken ofzo te zoeten.

23 jun. 2019
Kwaliteit
Lekkere siroop, afhankelijk van de smaak die je kiest
Eerst had ik altijd de pancake syrup, die is inderdaad heerlijk voor over je pannenkoeken of door de kwark. Wel wat dun, maar verder erg lekker om je kwark bijv. wat zoeter te maken. Onlangs heb ik de caramel syrup besteld, welke ik heel erg kunstmatig en vies vind smaken. Naar mijn mening geen aanrader dus. Ik zou voor de pancake syrup gaan!

20 jun. 2019
Kwaliteit
Zorgeloos genieten
Soms is wel saai droge sla eten. Dus nu met lekkere saus.

18 jun. 2019
Kwaliteit
Prima als alternatief
De Malple syrup is best lekker van smaak. De karamel is voor mij te overheersend en een tikje chemisch qua smaak. Wel opletten dat beide erg dun zijn.

18 jun. 2019
Kwaliteit
In één keer verslaafd.
Echt heerlijk met kwark, banaantje en cocoanibs. Nauwelijks koolhydraten, onbegrijpelijk voor zoiets lekkers!

14 jun. 2019
Kwaliteit
Lekkere smaak
Lekker met de proteïne pancakes!

12 jun. 2019
Kwaliteit
Lekker, wat dunne substantie
Heerlijke walden farm syrup caramel. Genieten op de pannenkoek. Mijn fles kwam met kapotte dop aan, maar dit werd fantastisch afgehandeld door de klantenservice van body en fit. Binnen enkele dagen had ik een nieuwe fles ontvangen; bedankt!

1-10 van 832

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 84

Walden Farms Syrups Combi Deals

  • sluiten Pancake Syrup

    Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en een dieet!
    De enige soort met:
    0 kcal
    0 koolhydraten
    0 vetten
    0 gluten
    0 conserveringsmiddelen
    Natuurlijke smaakstoffen

    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml

Profiteer van 19% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Walden Farms Siropen Fles 1
  • Walden Farms Siropen Fles 2
  • Walden Farms Siropen Fles 3

€ 14,70

€ 11,90