• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Whey Isolaat XP Body & Fit

Whey Isolaat XP Body & Fit

|

Whey Isolaat XP is het zuiverste whey isolaat wereldwijd.Whey Isolaat XP bevat 94% eiwit op droge stof. Whey Isolaat XP wordt via multistage cross flow membrane technology gefilterd d.w.z. op natuurlijke wijze gefilterd onder lage druk en temperatuur. De natuurlijke structuur en werking van de eiwitten blijft optimaal behouden.

  • Het zuiverste whey eiwit isolaat wereldwijd
  • 94% eiwit op droge stof
  • 0.4 gram koolhydraten. Suikervrij en Vetvrij

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 16,90

Normale prijs:

Vanaf: € 16,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Whey Isolaat XP Body & Fit

Normale prijs:

Vanaf: € 16,90
Productinformatie

Whey Isolaat XP - Body & Fit®

Whey Isolaat XP is het zuiverste whey isolaat wereldwijd met 94% eiwit

Whey Isolaat XP bevat 94% eiwit op droge stof, slechts 0.4 gram koolhydraten, is suikervrij en vetvrij. Whey Isolaat XP wordt geproduceerd door Europa's grootste zuivelproducent Volac. Whey Isolaat XP wordt via multistage cross flow membrane technology gefilterd d.w.z. op natuurlijke wijze gefilterd onder lage druk en temperatuur. Zo wordt het meest hoogwaardige, ongedenatureerde en zuiverste whey eiwit isolaat ooit verkregen. De natuurlijke structuur en werking van de eiwitten blijft optimaal behouden.

Kenmerken Whey Isolaat XP

  • Het zuiverste whey eiwit isolaat wereldwijd
  • 94% eiwit op droge stof
  • 0.4 gram koolhydraten
  • Suikervrij
  • Vetvrij
  • Op natuurlijke wijze gefilterd onder een lage druk en temperatuur
  • In de Benelux exclusief verkrijgbaar bij Body & Fit
  • Instant oplosbaarheid

Het zuiverste whey eiwit isolaat
Whey Isolaat XP is zowel voor sporters als voor mensen op een eiwitdieet het ultieme eiwit om te nemen. De hoge biologische waarde en het hoge eiwitgehalte betekent voor sporters gram voor gram meer resultaat. Voor mensen op een low carb- eiwitdieet betekent Whey Isolaat XP de meest zuivere eiwitbron verkrijgbaar.

In de Benelux exclusief bij Body & Fit
Europa's grootste zuivelreus Volac staat voor kwaliteit. Net als wij bij Body & Fit. Daarom zijn wij van Body & Fit voor de Benelux exclusief partner in de distributie van Whey Isolaat XP, Volac's meest zuivere eiwit wereldwijd verkrijgbaar. Wij garanderen je in de gehele Benelux een levering binnen 24 uur en de beste klantenservice. Samen bieden Volac en Body & Fit je het beste: het beste product in combinatie met de snelste distributie en de beste klantenservice.


Vraag & Antwoord:

V: Is Whey Isolaat XP instant te mixen?
A: Ja, Whey Isolaat XP is direct mixbaar en volledig oplosbaar in elke vloeistof. Een enorm verschil met andere eiwitproducten.

V: Ik heb last van lactose intolerantie, kan ik Whey Isolaat XP wel nemen?
A: Hier mag je wel vanuit gaan. Vrijwel elk whey isolaat die je nu kunt kopen in Europa bevat rond de 2.5% lactose. Dit is al heel erg weinig, maar dit kan voor sommige mensen nog problemen veroorzaken. Whey Isolaat XP bevat  0,5%, dit betekent maar liefst 5 maal minder lactose dan je huidige whey isolaat, dit benadrukt de zuiverheid en kwaliteit van Whey Isolaat XP nog maar eens.

V: Hoe smaakt Whey Isolaat XP?
A: Whey Isolaat XP is van nature neutraal van smaak. De op smaak gebrachte varianten van Whey Isolaat XP zijn minder sterk van smaak als je met andere whey isolaten gewend bent. Whey Isolaat XP bestel je voor de uitzonderlijke kwaliteit, zuiverheid en werking.


Labels

Labels - Whey Isolaat XP

Klantreviews

Whey Isolaat XP Klantreviews

(112 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


21 jun. 2019
Kwaliteit
Bonne dissolution et qualités nutritives.
Le goût neutre est rare en matière de protéines. Ne supportant que cela je suis très satisfait de celles-ci. Elles sont mélangeables avec du jus de fruit ou autre et ne font pas de grumeaux.

16 jun. 2019
Kwaliteit
Top! Bon produit je recommande
Très bon produit au bon goût de chocolat

3 jun. 2019
Kwaliteit
Très bon goût
Je recommande, très bon produit

12 mei 2019
Kwaliteit
Bonne protéine
Bonne qualité de protéine, fait bien son travail.
Je recommande

18 apr. 2019
Kwaliteit
Bonne prot
Très bonne digestion et goût pour cette protéine de qualité

11 apr. 2019
Kwaliteit
Topissime!!!!!!
Très bonne, se mélange parfaitement. Et apporte tout ce dont j'ai besoin.
Le tout à un prix abordable !

9 apr. 2019
Kwaliteit
je n'aime pas trop le gout.
Je n'ai pas trop aimé le gout de vanille.

3 apr. 2019
Kwaliteit
Bonne impression
Gout neutre, bonne dissolution y compris mélangé à un jus de fruit pou du lait...

26 mrt. 2019
Kwaliteit
bon ratios mais le goût...
les ratios annoncés sont très satisfaisants, presque pas de sucre, mais les parfums seraient à améliorer : le chocolat est très fade voire acidulé et la vanille a un goût chimique...

25 mrt. 2019
Kwaliteit
Bon goût whey de qualité
Whey de qualité avec un bon goût

1-10 van 112

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 12

Whey Isolaat XP Combi Deals

  • sluiten Whey Isolaat XP - 750 gram - banana flavour

    Het beste en zuiverste Whey Isolaat wereldwijd! Met maar liefst 94% eiwit op droge stof en een bijna niet meer meetbaar laag gehalte vet en koolhydraten is het Europa's grootste zuivelreus Volac gelukt om het meest pure eiwit ooit te produceren.

    • Het meest pure en hoogwaardige eiwit voor je spieren ooit gemaakt
    • Zuiverste Whey Isolaat wereldwijd!
    • 94% eiwit op droge stof.
    • Per shake! 0 g vet, 0 g carbs, <0,5 g lactose
    750 gram (26 shakes)
  • sluiten Whey Isolaat XP - 750 gram - banana flavour

    Het beste en zuiverste Whey Isolaat wereldwijd! Met maar liefst 94% eiwit op droge stof en een bijna niet meer meetbaar laag gehalte vet en koolhydraten is het Europa's grootste zuivelreus Volac gelukt om het meest pure eiwit ooit te produceren.

    • Het meest pure en hoogwaardige eiwit voor je spieren ooit gemaakt
    • Zuiverste Whey Isolaat wereldwijd!
    • 94% eiwit op droge stof.
    • Per shake! 0 g vet, 0 g carbs, <0,5 g lactose
    750 gram (26 shakes)

Profiteer van 6% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Whey Isolaat XP
  • Whey Isolaat XP

€ 33,80

€ 31,90

  • sluiten Whey Isolaat XP - 750 gram - banana flavour

    Het beste en zuiverste Whey Isolaat wereldwijd! Met maar liefst 94% eiwit op droge stof en een bijna niet meer meetbaar laag gehalte vet en koolhydraten is het Europa's grootste zuivelreus Volac gelukt om het meest pure eiwit ooit te produceren.

    • Het meest pure en hoogwaardige eiwit voor je spieren ooit gemaakt
    • Zuiverste Whey Isolaat wereldwijd!
    • 94% eiwit op droge stof.
    • Per shake! 0 g vet, 0 g carbs, <0,5 g lactose
    750 gram (26 shakes)
  • sluiten BCAA Amino - 22 servings - Fruit punch

    BCAA's worden direct opgenomen en zijn ook vrijwel direct werkzaam. BCAA's zijn essentieël en maken 1/3 uit van ons spiereiwit. Je kunt BCAA's niet zelf aanmaken.  Drink BCAA Amino tijdens en direct na een zware training.

    • Hoogste dosering: 8 gram pure BCAA per serving!
    • #1 in Europa: prijs-kwaliteit
    • 22 servings per verpakking
    • Ideaal voor zware trainingen
    330 gram
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 11% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Whey Isolaat XP
  • BCAA Amino
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 35,70

€ 31,90

  • sluiten Whey Isolaat XP - 2000 gram - Banana flavour

    Het beste en zuiverste Whey Isolaat wereldwijd! Met maar liefst 94% eiwit op droge stof en een bijna niet meer meetbaar laag gehalte vet en koolhydraten is het Europa's grootste zuivelreus Volac gelukt om het meest pure eiwit ooit te produceren.

    • Het meest pure en hoogwaardige eiwit voor je spieren ooit gemaakt
    • Zuiverste Whey Isolaat wereldwijd!
    • 94% eiwit op droge stof.
    • Per shake! 0 g vet, 0 g carbs, <0,5 g lactose
    2000 gram (71 shakes)
  • sluiten Creatine - CreaPure® (best creatine worldwide)

    Kies voor zekerheid, het kost je niets meer! De allerbeste creatine. Creapure® Creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch CreaPure® creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde CreaPure® is 100% gegarandeerd en dat merk je.

    500 gram
    1x Creatine - CreaPure® (best creatine worldwide)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 4% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Whey Isolaat XP
  • Creatine
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 64,70

€ 61,90