• Klantbeoordelingen (4.7/5)
 • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
 • Website van het jaar

Hulp nodig?
Whey Perfection - Flavour Box Body & Fit

Whey Perfection - Flavour Box Body & Fit

|

Bestel nu de limited edition Whey Perfection Flavour Boxen. Onze bestseller Whey Perfection per sachet verpakt en met 12 stuks in een box. De sachets zijn enorm handig om mee te nemen naar school, je werk of een dagje uit. 

 • Limited edition Flavour Box
 • Enorm handig om per sachet mee te nemen
 • 8 populaire smaken

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 10,90

Normale prijs:

€ 10,90
 • Direct leverbaar
 • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Whey Perfection - Flavour Box Body & Fit

Normale prijs:

€ 10,90
Productinformatie

Whey Perfection - Flavour Box

De Body & Fit ® Limited edition Flavour Boxen, dat is handig!

Bestel nu de limited edition Whey Perfection Flavour Boxen. Onze bestseller Whey Perfection per sachet verpakt en met 12 stuks in een box. De sachets zijn enorm handig om mee te nemen naar school, je werk of een dagje uit. De Whey Perfection box flavour box is verkrijgbaar in 8 populaire smaken.

Kenmerken Limited edition flavour box:

 • 12 sachets per box
 • Enorm handig om per sachet mee te nemen
 • 8 populaire smaken
 • Limited edition
 • Top segment Whey voor een geweldige prijs
 • De Whey met veruit het meeste reviews in Europa
 • Belangrijk: de whey met de hoogste klantwaardering: 9.3!
 • Kwaliteit tot in perfectie
 • Smaak tot in perfectie

Dat is handig!
Je favoriete eiwitshake wil je natuurlijk overal mee naar toe nemen. Je werk, onderweg, school, een dagje weg of vakantie. Maar je kent het wel, het geknoei met losse poeders of tevoren gemaakte shakes. Onze sachets zijn hier een handige oplossing.

Over Whey Perfection
Onze Whey Perfection is al jaren de populairste Whey Proteine is de Benelux. En dat is niet voor niets! Whey Perfection bevat hoge kwaliteit eiwitten; op lage temperatuur geproduceerde ultra gefilterde whey proteïne concentraat, whey proteïne isolaat en whey proteïne hydrolisaat, di- en tri peptides. Whey Perfection bevat per serving maar liefst 22 gram hoogwaardige Whey Proteïne, 3.6 gram glutamine, 5 gram BCAA's. Eiwitten dragen bij tot sterkere spieren, de groei van spiermassa, instandhouding van spieren en herstel. Met Whey Perfection bereik je door de unieke samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook.

De hoogste klantwaardering
Onze Whey Perfection heeft met 7000+ reviews niet alleen verruit het meeste reviews in Europa, Whey Perfection heeft ook nog eens de hoogste klantwaardering. De klantwaardering is met gemiddeld 9.3/10 ongekend hoog. Whey Perfection staat voor kwaliteit, smaak en prijs tot in perfectie!

Laat je verrassen door onze fantastische smaken! 


Labels

Labels - Whey Perfection - Flavour Box

 

Klantreviews

Whey Perfection - Flavour Box Klantreviews

(55 reviews)
Filteren op:
 • Alle talen
 • Frans
 • Nederlands
 • Duits
 •          
 • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

 • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


15 mrt. 2018
Kwaliteit
Gut zum probieren
Gewohnt leckere Shake perfekt in Beutel für Urlaub oder zum probieren

30 dec. 2017
Kwaliteit
Leckere Geschmäcker
Auch wieder ein tolles Protein mit leckeren Geschmacksrichtungen

24 nov. 2017
Kwaliteit
Nice composition, handy pack, low in kkal.
Pistachio taste could be better.

14 jun. 2017
Kwaliteit
Absoluter Favorit
Die Flavour Box habe ich mir schon zwei Mal bestellt und werde es diese Woche nachbestellen müssen. Die verschiedenen Geschmacksrichtungen die in der Packung in der Größe eines Probe-Packs kommen, sind ideal für alle, die sich nicht auf einen Geschmack festlegen bzw. entscheiden können. Da ich das Whey momentan hauptsächlich in Smoothies verwende, ist die Box perfekt um täglich einen neuen Smoothie zu kreieren. Ausserdem habe ich mich bis jetzt nicht getraut ein fruchtiges Whey zu bestellen und immer zu schokoladigem oder eher süßem gegriffen. Allerdings hat mich die Flavour Box überzeugt, denn Strawberry, Peach Mango und Watermelon gehören jetzt zu meinen fruchtigen Favoriten.

9 jun. 2017
Kwaliteit
Genial
Mehr Sorten bei den einzelpacks

51-55 van 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. Volgende